Rólunk

Tevékenységünk

Cégünk saját márkajelzésű termékeinek gyártása és forgalmazása mellett vállalja elektronikai termékek teljes körű fejlesztését és sorozatgyártását.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a tőkével és piaccal rendelkező üzleti partnereinknek saját üzleti tevékenységük folytatása mellett kevés erőforrásuk marad a műszaki fejlesztéseik hatékony irányítására, majd a jövedelmet jelentő realizálására. Így a műszaki tervezésen felül a kapcsolódó egyéb folyamatok irányítását is vállaljuk, mint csomagolás és grafikai tervezés, forgalomba hozatalhoz szükséges termékminősítés, vagy akár az iparjogvédelmi oltalmak megszerzése.

A közös munkánk sosem fejeződik be a fejlesztések végén. Teljes körű támogatást nyújtunk a termékek életciklusa során, melynek révén nem csak a késztermékek határidőre való gyártását tudjuk biztosítani, hanem a termékek folyamatos továbbfejlesztését és a műszaki vonatkozású reklamációk kezelését, használt készülékek mérését és javítását.

Fő fejlesztési területünk az IoT. Különböző piaci szegmensekben és felhasználásra tervezett cél eszközeink között találhatóak épületbe telepített, járműbe szerelt, és mobil eszközök. Fő funkciójuk az adatgyűjtés, mérés, információ megjelenítés. Eszközeink interneten csatlakoznak a szerveres infrastruktúránkhoz, ami lehetőséget biztosít az adatok feldolgozására, egyedi webes felület létrehozására, továbbá az eszközeink távoli szoftver frissítésére.

Történetünk

Kovács Bence és Szayer Géza a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem doktori iskolájának hallgatójaként alapította meg vállalkozásunkat 2012-ben. Spin-off cégként jelenleg is erős kapcsolatot ápolunk a Műegyetemmel oktatási és kutatási területen egyaránt.

Vállalkozásunk kezdetben CNC gépekkel és robot irányítással foglalkozott, melyről fokozatosan átkerült a hangsúly az IoT eszközök, illetve sorozatgyártott elektronikai termékek fejlesztésére.

Dr. Kovács Bence
Dr. Kovács Bence
Ügyvezető
Mechatronikai mérnök
Dr. Szayer Géza
Dr. Szayer Géza
Cégvezető
Mechatronikai mérnök
Liszkai Zoltán
Liszkai Zoltán
Vezető hardver- és szoftverfejlesztő
Dr. Nagymáté Gergely
Dr. Nagymáté Gergely
Senior szoftverfejlesztő
Mechatronikai mérnök
Jakab Ádám
Jakab Ádám
Szoftverfejlesztő
Programtervező Informatikus
Doma Gabriella
Doma Gabriella
Irodavezető
Gyimesi Máté
Gyimesi Máté
Fejlesztőmérnök
Dóber Gergő
Dóber Gergő
Gépész tervezőmérnök
Varjas István Péter
Varjas István Péter
Fejlesztőmérnök
Kristók Tamás
Gyakornok

K+F Partnereink

Budapesti Műszaki Egyetem

BUDAPESTI MŰSZAKI EGYETEM

Mechatronika, Optika és Gépészeti Informatika tanszék

Magyar Tudományos Akadémia

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA

Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet

Loading...