ETHON - Etológiai modell alapú robot II.

A második generációs eto-robotok intelligens térben - iSpace - működnek. Az iSpace egy elosztott intelligenciájú környezet, ami külső szenzorok és processzorok révén információt és támogatást nyújt a térben lévő robotoknak.

Etológiai modell alapú robot I.

Ennek a robotnak a viselkedése egy komplex etológiai modellre alapszik, amely leírja a kutya és az ember közötti kötödést.

Beágyazott robotvezérlő

Az univerzális robotvezérlő egység fejlesztése a Norvég Hogskolen I Narvik és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kutatási együttműködésében valósult meg. Legfőbb újdonsága a Japán RT Middleware kommunikációs technológia alkalmazása, mely lehetővé teszi különböző robotok integrálását a legmodernebb automatizálási cellákba és Ipar 4.0 alkalmazásokba.

3D Lézer szkenner vezérlő

Cégünk speciális elektronikai részegséget fejlesztett, amely egy fogtechnikai lézerszkenner precíziós mozgásszabályozását végzi. A motorok irányításán kívül egy nagy sebességű (5 GHz), egyedi USB 3.0 HUB-ot is integráltunk, amely a nagy felbontású és sebességű kamera képét képes továbbítani.

Loading...