Referenciáink

Medical devices

The healthcare industry is undertaking a structural change by aligning Health Information Technology (HIT) with the delivery of care in order to improve quality, control costs, and enhance the efficiency of the system.

Our novel developments are responsible for improving the quality of healthcare by insuring that the best information is available for making any healthcare decision. These IoT applications allow health information to be shared between providers, consumers, and payers in a patient-centric manner.

Járműfedélzeti eszköz

Cégünk 2013 óta fejlesztője és beszállítója az e-útdíj rendszerben alkalmazott GPS és GSM technológián nyugvó járműfedélzeti egységeknek. A rendszer bevezetése óta több, mint húszezer darab került forgalomba a készülékből.

Érintőkijelzős járműfedélzeti eszköz

Az export-piaci igények kiszolgálása érdekében grafikus felhasználói felülettel rendelkező fedélzeti nyomkövető eszközt fejlesztettünk, melyen a felhasználó saját nyelvén jelennek meg az útdíj fizetéssel kapcsolatos információk. A készülék a speciális felhasználás igényeire szabott egyedi fröccsöntött házzal rendelkezik. Az útdíjfizetési rendszer magas rendelkezésre állási követelményeinek megfelelően a tervezés során nagy hangsúlyt kapott a GPS antenna optimális elhelyezése.

Form cell

A 3D nyomtatásban a Form Cell egy hatalmas lépés az ipari termelés felé. A munkadarabok párhuzamosan több nyomtatón készülnek, melyeket egy automata manipulátor szolgál ki. A robot gondoskodik a termékek nyomtatás utáni tisztításáról és tárolásáról is. Az automatizált cella irányítása ipar 4.0 megoldáson alapszik, távoli webes felületen tölthetők fel a nyomtatási fájlok és a teljes működése felügyelhető.

CAN-GPRS gateway ECU

Buszokba és hasznon-gépjárművekbe építhető GPS-es nyomkövető és távoli műszaki diagnosztikai ECU, mely valós időben szolgáltat webes felületen feldolgozható adatokat.

Párhuzamos motordiagnosztikai eszköz

Ez a diagnosztikai eszköz egyszerre csatlakozik az ECU (Electronic Control Unit) minden ki- és bemenő jelére, és mérés közben rögzíti őket. Így felderíthetőek a motorvezérlő által nem kezelt, vagy nem észlelt hibák is.

Loading...